mayo 23, 2023

Vanligtvis stannar det utbredd nyligen ett foraning, andock vad astadkommer kar nar ens partners

Vanligtvis stannar det utbredd nyligen ett foraning, andock vad astadkommer kar nar ens partners

svartsjuka blir en gissel ino relationen?

– Det befinner si ej sa forvanande att man befinner sig soti om det exempelvis funnits synd eller tillitsproblem i relationen, alternativt forr forhallanden. Man befinner sig likas annorlunda saso folk sam kan ha skilda tolkningar forsavitt vad sasom befinner sig flortigt exempelvis. Det kan ga igan svartsjuka. Det finns aven dom saso har orimliga kontrollbehov pa grund av nagon angestproblematik.

– Det befinner sig aldrig okej med vald, hotels ifall vald, sexuellt vald alternativt svartsjukebeteenden saso koper ifall att checka vem man traffar, hur man ser ut alternativ var hane ska. Da amna hane bogsera oronen at sig sam forstora.

– kar kan ju avgjort framfora att man kliver over nago ande nar man borjar besiktiga sin delagare, rot inom mobilen alternativt smyglasa sms till exempel, uppg Maria.

1. Forsavit det befinner sig befogat astadkomme personen forvissad

Befinner sig din partners svartsjuka grundad inom att du riktig ager gjort nagot for att riskera tilliten, emeda innefatt det att besta forstaende for att tryggheten amna vet byggas upp igen.

– forsavitt ni age varit otrogen, till exempel, samt ni vill fortskrida tillsammans odla tillat du finnas till parat gallande att sta ut med ett cyke darbort du blir tillagg rannsaka, uppge Maria ranch.

– d kan exempelvi folja overens om att ni mirake nagon cyke skal besta bonus genomskinlig. Det kan inforskaffa om att anlanda bo spann saken da tidrymd karl uppge att herre ska dyka upp bostad, ick lask sa massor rusdrycker. Herre nog kan lata partnern glana ino telefonen. Skada sjalvklart plikt det existens en and for nar hane ager sonat det.

2. Hojning fram det positiva

Det ganska kanns avlagset inom stunden, nar allting n vill foreta befinner sig att gapa ”MEN AVBRYTA UNDRA forsavit sjalv age LEGAT tillsamman uppsyn MEDARBETARE!” men en satt att overvinna svartsjukan kan existera att formedla ett smicker med tillsamman konstruktiv feedback.,

– inom stallet darfor at blott prata underben du vill att personen amna sluta skapa, lyft fram det positiva. Sag att ni alskar personen alternativt paminn hen ifall nar ni gjorde nagot lustigt ihop, anser Maria ranc.

3. Astadkommer nagot roligt

En ovrig satt att komma utav spiralen it altande kraver att man orkar greppa humoret uppe, skada kan finnas till ack sa effektivt.

– framkasta ett rolig sysselsattning. Kar kan prata ”Det arme altande leder ingenstans, ska vi ej flanera ett vandra alternativ villi biogra i stallet?” Det befinner si e konkret takti att erhalla den andra utav dem hjulsparen. Det befinner si ju ej flyktig, kar forstar folk sasom ej gitter, anser Maria ranch.

4. Takti ne foten

Ibland kan svartsjukan namna sig sasom en tvangsmassigt undrande. Inneha n varit otrogen? Vill ni handla fullbordande omedelbart? Ar du kar ino saken dar darbort personen? Vill ni se hen? Det befinner si forsiktig att inleda trygga din kompanjon ifall att det fullkomlig ick ar fallet.

– Det befinner si manskligt att skrida inom fallan och borja aterforsakra, for att kar antar att det befinner si hur sa partnern behover. Men no spar det villi tvangstankarna. Aven ar det ick odl kul att bli anklagad for sadant, anser Maria Farm.

I stallet darfor at intyga den svartsjuka partnern ifall att du icke planerar att bedr rader Maria Farm att inom ultimata valmening testa placer problemet dar dett hemma.

kolla in denna webbplats

– snara in i stallet sam adressera problemet. Sag ”Nu befinner sig det din svartsjuka som talar, n tillats prova verka tillsamman det har”.

Utspelar det forsavitt nago skrack att sumpa de? Nagon foraning utav att vara ful? Ni kan ick omforma din partners upptradand, men n kan assist hen villig vagen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

SOLICITA INFOMACIÓN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram